De Webzaaiers

is een initiatief van EEN ANDER BUREAU en een team van WordPress Developers. EEN ANDER BUREAU werkt voor zeer uiteenlopende klanten, van MKB-ers tot multinationals als Nestlé, Johnson & Johnson, Beemster Kaas en Business Lease. Van below the line tot above the line communicatie. 

Het team van de Webzaaiers wil voor het midden- en kleinbedrijf betere, en dus ook beter scorende, sites maken. Dat is hoog tijd en hoognodig. Tot voor kort was een professionele site een kostbare zaak, vooral weggelegd voor de grote(re) bedrijven. Met de opkomst van de betaalbare en zeer gebruikersvriendelijke open source systemen, zoals WordPress, hoeft een goede, effectieve site niet duur meer te zijn! Ideaal voor met name het midden-en kleinbedrijf.

We bouwen en ontwerpen op basis van bestaande techniek. Dankzij die techniek, gekoppeld aan onze ervaring en kennis, heeft u straks een onderscheidende site voor een vaste, lage prijs. En jawel, wie web zaait, zal omzet oogsten. Met een site van de Webzaaiers natuurlijk.